Порожні баночки: зимові улюбленці і поганці.

Якщо проаналізувати всі мої пусті баночки за зиму, можна зробити висновок, що я просто миюсь 🙂 Миюсь-вмиваюсь і малюю вії. Скажу поправді, що моя щоденна рутина більш різноманітна, але до смітника цього разу попало чимало засобів для догляду за волоссям і ще трішки засобів для обличчя та тіла. То ж поділюсь з вами улюбленцями та поганцями, які трапились мені цієї зими (радію, що нарешті вона віддаляється від нас 🙂 ).

Empty1

Дуже люблю, коли засіб таки вдається використати до кінця. Дуже не люблю зберігати пусті баночки, тому не менш тішусь, коли ділюсь з вами враженнями і нарешті викидаю увесь цей збір у смітник 🙂

Почну з засобів для догляду за обличчям.

Empty5

  • Innisfree jeju volcanic pore cleansing foam дуже схожа до її корейської сестри тієї ж марки Innisfree green tea cleansing foam, про яку детальніше можна прочитати ось тут. Дуже делікатно очищає, не сушить і не стягує шкіру, гарно піниться. Я настільки звикла до корейських вмивалок, що аж часом гублюсь, коли виникає ідея спробувати щось інше 🙂
    Чи куплю знову? Так, цілком ймовірно, бо наразі це мої улюблені засоби для вмивання.
  • Effaclar gel від La roshe-posay спочатку геть мені не сподобався. Перед його застосуванням обов’язково потрібно проводити демакіяж, бо з ним він не впорається. Піниться він далеко не так добре як Innisfree jeju volcanic pore cleansing foam, але має більш лікувальну дію. Тому при правильному користуванні можна помітити справді покращення стану шкіри. За всю зиму я мала три таких тюбики (постійно отримувала у подарунок, або в наборі) по 50 ml і використала усі.
    Чи куплю знову? Мабуть, конкретно цей засіб ні, але хочу спробувати La Roche-Posay Effaclar H Hydrating Cleansing Cream.

Empty4

Ще одим представником категоріії догляду за облииччям, який так замаскувався на фото, стала міцелярна водичка від Caudalie, про яку можна детальніше почитати ось тут . Має приємний аромат, чудово порається з будь-яким макіяжем, залишає дуже приємне відчуття чистоти на шкірі.

Чи куплю знову? Знаю, що сегмент міцелярних водичок налічує дуже багато недорогих та дієвих засобів, це поки для мене причина, чому я не купила повнорозмірку цього засобу. Але поправді, засіб мені дуже полюбився і я залюбки придбаю повнорозмірний формат.

Empty8

Гель для душу – це звісно не вельми цікавий продукт для огляду. Звісно, можна вникати у склад, доглядові властивості, але таки більшість обирає гель для душу за його ароматом, а тут вподобання вже дуже індивідуальні 🙂

  • Гель-гоммаж з ароматом манго та коріандру від Yves Rocher має дуже солодкий аромат та містить делікатні скрабуючі частинки. Такі делікатні, що фактично бездієві 🙂 Майже не піниться, таке враження, що ви розтираєте на собі консистенцію схожу на кисіль 🙂 Минулого року у Yves Rocher був схожий засіб з ароматом яблука та анісу, а в складі були кісточки ківі, який дуже-дуже мені подобався. З манго любові не вийшло, хоч сам фрукт я обожнюю 🙂
    Чи куплю знову? Куплю, лише з іншим ароматом.
  • Гель для душу від Yves Rocher з журавлиною та мигдалем входив у різдвяну колекцію і справді був дуже пряним і зимовим. Хоч як на мене, дуже йому бракувало якоїсь особливості. Хоча яку особливість можна очікувати від гелю для душу? 🙂
    Чи куплю знову? Ні, бо їх вже немає в наявності. Та навіть, якби і були, всерівно ні 🙂

Empty7

Про серію засобів для волосся Reparation від Yves Rocher я дізналась від своєї подруги Ані, яка має кучеряве волосся і завжди пробує щось новеньке, щоб пітримувати кучерики у гарному стані.

  • Шампунь Живлення та відновлення виявився справді дуже делікатним в плані очищення, гарно пінився, мав приємний солодкавий аромат, який довго залишався на волоссі (особливо, якщо поєднювати з бальзамом або ж маскою однієї серії), що мені дуже подобалось. Шампунь не містить силіконів, але попри це волосся отримує гарний блиск і легко розчісується.
    Чи куплю знову? Думаю, що так, бо я люблю часом повертатись до перевірених варіантів шампуней.
  • Маска Живлення та відновлення має дуже густу кремову текстуру і також гарно працювала з моїми сухими кінцями волосся, чудово зволожувала, надавала блиску, але добряче його обтяжувала. Наступного дня, після її використання, волосся вже не мало свіжого вигляду. 150 ml на перший погляд дуже малий об’єм, але через свою густину маски потрібно зовсім трішки.
    Чи куплю знову? Мабуть, що ні, оскільки мені більше подобається шампунь поєднювати з бальзамом тієї ж серії, тоді волосся так не обтяжується.

Empty6

На серію засобів Desert Essence я натрапила нишпорячи по сайті iHerb. Начиталась багато коментарів і вирішила спробувати travel-версії шампуню та кондиціонеру. Обрала для себе серію з кокосом. І наче не прогадала 🙂 Вау-ефекту я не помітила, але й розчарування також не було. Такий собі середнячок 🙂 Шампунь дуже економний, оскільки маленької кількості вистачало для густої піни. Волосся промивається з ним до скрипу, що не дуже люблю. А от кондиціонер наче і допомагав волоссю легше розчісуватись, але особливої м’якості я не відчувала. Та ця серія зовсім не обтяжує волосся, що є гарним показником.

Чи куплю знову? Desert Essence має доволі широкий асортимент продукції, тому гадаю, що спробую щось з іншої серії.

Empty9

Я з повагою ставлюсь до брендів, які не тестують свою продукцію на тваринах та використовують якомога більше природніх складників. Тому знову ж таки нишпорячи iHerb-ом та різними статтями вирішила спробувати серію шампуней на основі крафтового пива від американської фірми BRÖÖ. На жаль, серія виявилась абсолютним промахом для мене. Як я не промивала волосся шампунем, навтіь двічі, волосся залишалось брудним при корінні, склеювалось і було майже непіддатним для вкладання. Кондиціонер ситуації не виправляв. Таке ось суцільне розчарування і фактично цілий об’єм продукту доведеться або ж викинути, або ж знайти людину, якій серія підійде.

Чи куплю знову? Точно ні, і не буду пробувати будь-які інші продукти цієї марки.

Empty3Знаю точно, що в наступному огляді використаних засобів буде набагато більше засобів декоративної косметики, а наразі це дві туші.

  • Light, Camera, Lashes від Tarte в крутяцкому шкіряному чохлі мені припала до душі і я нею користувалась усю зиму і не заглядала в сторону інших, ще не початих тушей у моїй заначці 🙂 Вона не зробить вам лялькових вій, але це дуже гарний варіант на щодень. Жодного разу не була з нею пандою, лише під кінець, коли туш почала вже втрачати свою ‘свіжість’ могла трішки обсипатись або ж розмазуватись від надмірної вологості на дворі. Та загалом- жодних нарікань, крім ціни: $21. Саме тому, не купуватиму її знову. І ще тому, що я досі шукаю свою ідеальну 🙂
  • Chubby Lash від Clinique в два шари давала доволі драматичний ефект війкам. Але її йоржик… Він великий і справді колючий, тому користуватись ним потрібно дуже обережно. Все ж я більше люблю High Impact mascara від Clinique. Після використання мініатюри я придбала собі повну версію. Але тут одна дивина: від мініатюри я була в захваті, а от повнорозмірка мене трішки засмутила тим, що трішки відбиваєть на верхній повіці.
    Чи куплю знову? Точно ні.

Empty10

Ось таким вийшов мій косметичний смітничок. Сподіваюсь, що вам було корисно почитати такі коротенькі огляди 🙂

А з чим цікавеньким ви прощались після цієї зими?

6 Comments Add yours

  1. IraBlogging says:

    Ех, виходить мені одній не підійшла ця туш від Tarte, один раз намалювала нею нижні війки, я ще навіть із дому не встигла вийти, а вже все було чорне під очима. Другий раз я не ризикувала 🙂

    Like

    1. Думаю, що не тобі одній. Подруга жалілась, що вона дуже швидко підсохла, а мені вона прослужила як звичайна туш. А ще, я ніколи не малюю нижні війки😄 Але з Tarte я справді не мала проблем, вона трішки відбиватись почала вже аж під кінець користування.

      Liked by 1 person

  2. BRÖÖ колись хотіла спробувати, дякую, що застерігла!
    Хочу вмивалку Innisfree)))
    Дякую, що поділилась!

    Like

    1. Наталю, шампунь і кондиціонер, насправді, можу тобі дати спробувати. Раптом інша текстура волосся і тобі підійде. Бо маю фактично повний об’єм ще цих і поки не викинула.
      А от вмивалки від Innisfree сравді класні, спробуй з зеленим чаєм. ☺
      І тобі дякую, що читаєш)

      Like

      1. Дякую за пропозицію спробувати) Та не знаю, у мене волосся дуже швидко масніє на коренях. Якщо у тебе не промивалося, чи буде у мене краще?

        Like

      2. Так, я маю точно ту ж проблему при коренях 😦

        Like

Leave a comment